Så löser vi evenemang med hänsyn till Corona

Vi finns tillgängliga även i tider som dessa – men som alla är medvetna om kommer vi få leva med fysisk distansering ett tag framöver, troligtvis på obestämd tid. Det ställs nya krav på hur man arrangerar evenemang och konferenser och vi på Meetly tar givetvis hänsyn till detta. Vi förstår vikten av rymligare och luftigare sittningar, vilket sommaren definitivt ger oss möjlighet till. Så låt oss skapa möjligheter och inte ställa in framtiden!

Tillsammans hittar vi lösningar så att du och ditt sällskap kan njuta av önskat arrangemang, oavsett antalet bjudningar eller anställda. Vi har över 200 anläggningar ansluta till oss där vi bl.a. kan erbjuda utomhusmöjligheter, långbord med avstånd eller varför inte dela upp evenemanget på två tillfällen. Vi respekterar självklart era önskemål och gör vårt bästa för att komma fram till ett arrangemang som passar just er. I sommar, i höst eller nästa år – våra experter hjälper dig med ett förslag, dessutom helt kostnadsfritt.

Generösa avbokningsmöjligheter

På grund av coronaviruset förstår vi oron för större sammankomster och att många arrangemang behöver bokas av. Vi vill i första hand vädja om att försöka boka om till ett senare datum i den mån det är möjligt, samt prata med oss om alternativ som kan passa just din bokning. Vi är öppna och vill givetvis att ni ska känna er trygga med att behålla ert arrangemang via oss på Meetly. Därför erbjuder vi generösa avbokningsmöjligheter. Sedan kan avbokningsreglerna givetvis variera mellan anläggning till anläggning samt storlek på bokning. Tveka därför inte på att höra av dig till oss, så diskuterar vi vad som gäller för just din bokning och ser till att hitta en lösning tillsammans.