Bläddra bland foton

Berg 211

1-1 personer
Nej
4.00

Beskrivning

Dela den här lokalen

Många väljer att genomföra vigseln hos Berg211. Några inomhus och några på toppen av berget. Precis i anslutning till Berg 211:s huvudentré finns en gångväg upp till toppen av berget som har en mycket vackert parkområde. Eftersom de kan styra belysningen i lokalen kan ni själva välja vilken färg som ni önskar. Det är snyggt att matcha med dekoration eller dukning! På Berg 211 gör de ditt event lätt för dig. Dem står för de tunga bitarna i lokalen och allt finns på plats, så du slipper släpa. I bergrummet finns bord och stolar, dansgolv med stor DJ/PA-anläggning, scen med scenljus och backstage, bardisk, kylskåp, entrédisk, loungeavdelning med soffgrupper, fullt utrustad gästgarderob, rökrum, toaletter, golvkandelabrar i smide m.m. I hyran ingår slutstädning och avfallshantering, vaktmästare finns på plats under hela arrangemanget. Eftersom bergrummet ligger i markplan är det enkelt att lasta in. De är lyhörda inför dina önskemål och erbjuder stor flexibilitet. De har ingen restaurangtör – hyresgästen ordnar själv mat och dryck. Det gör att du som kund kan styra helt fritt vilken mat och dryck som ska serveras. De kan erbjuda kontakt med catering om så önskas, i Berg 211 finns inget restaurangkök. Priset beror på hur många ni är, vilka timmar ni nyttjar lokalen samt veckodag och månad på året.

Läs mer

Hitta hit

Artillerigatan 40, 415 03 Göteborg

Adress: Artillerigatan 40, 415 03 Göteborg

Din värd
Förmedlingsmäklarna Sverige AB

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
0 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.