Bläddra bland foton

Eklundshof Möten & Fest

20-220 personer
Nej
4.00

Mat

Buffé 435 kr/person

Beskrivning

Dela den här lokalen

Konferensavslutning, släktkalas, födelsedagsfest, disputation, bröllop eller bara fira in våren. Vad är din anledning till fest? Om det nu ens behövs någon för att skapa nya fina minnen med nära och kära? Hur som helst så är vi på Eklundshof vana vid att arrangera alla former av tillställningar i våra festvåningar. Stora som små. Festen har varit Eklundshofs bultande hjärta sedan värdshuset slog upp sina portar år 1768.

Vårt kök och servering är lika erfarna när det gäller att sätta ramen för den viktigaste dagen i livet som att skapa en uppsluppen stämning på företagets konferens eller kick-off. Det bästa av allt? Våra naturnära festlokaler Markan och Mässen ligger ett stenkast från Uppsalas centrala delar.

Läs mer

Din värd
Förmedlingsmäklarna Sverige AB

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset någonstans och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
435 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Lägsta prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.