Bläddra bland foton

Gothia Towers

1-8800 personer
Nej
4.00

Måltidspaket

Förmiddagsfika, Lunch, Eftermiddagsfika

Beskrivning

Dela den här lokalen

Gothia Towers är designat för spännande möten, och för de möten som är av det mer planerade slaget finns både små och riktigt stora konferensmöjligheter. Oavsett om du ska ordna en peppande kickoff eller regionstyrelsens årsmöte, ställa till med stor show eller familjefira med en lugnare tillställning möter de dina önskemål och syr ihop konferensen eller mötet så som du vill. Ett lyckat möte är Gothia Towers mission, och de har både erfarenheten och möjligheterna att ordna det bästa. De ställer fram åtta stolar eller åttatusen och rullar in en elegant kaffevagn eller ordnar med väldukad bankett. Välj blädderblock eller jumbotron. På Gothia Towers finns allt under samma tak – professionella faciliteter och varmt engagemang – och dessutom med gångavstånd till det mesta Göteborgs stad har att erbjuda.

Läs mer

Din värd
Förmedlingsmäklarna Sverige AB

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.