Bläddra bland foton

I Know a Place

2-200 personer
Ja, lokalen
erbjuder exklusivitet
4.00

Beskrivning

Dela den här lokalen

Högst upp i femte Hötorgsskrapan vid Sergels torg hittar du I Know A Place. En plats för möten och events där värdskapet är lika självklart som god kvalitet. Det första du möts av när du kliver ut genom hissarna på våning 17 är den storslagna utsikten över Stockholm. Hela våningen och alla lokaler har fönster från golv till tak och en stor takterass med sol från eftermiddag till solnedgång.

Hos I Know a Place får du det bästa läget, med värdskap och kvalitet i fokus. Vi erbjuder skräddarsydda upplägg som vi skapar tillsammans med er.

Då du bokar oss för ert bröllopsarrangemang har ni hela våningen och takterassen exklusivt för er!

Grillmiddag, live-band, DJ och dans på terassen – här finns möjligheterna!

Läs mer

Hitta hit

I hjärtat av Stockholm, några steg från T-centralen och Hötorget hittar du I Know a Place - högst upp i den 5:e Hötorgsskrapan. Det är skrapan intill Sergels Torg. Ingång sker på långsidan av huset, på Mäster Samuelsgatan 45. Hissarna tar dig upp till våning 17.

Adress: Mäster Samuelsgatan 45, 17 vån, 111 57 Stockholm

Din värd

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
0 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.