Bläddra bland foton

La Venue

10-300 personer
Nej
4.00

Mat

3-rätters 383 kr/person

Beskrivning

Dela den här lokalen

På La Venue anordnas allt från sagolika bröllop till maffiga julbord a la Disney i en av stadens ståtligaste byggnationer. Sedan 1883 har Kungsportsavenyn utgjort en del av det som kallas Avenyns entré, en festvåning mitt i centrala Göteborg.

Våra vackra salar är av sekelskiftesmiljö med vinterträdgård där det finns plats för mingel. Vi har det mesta att erbjuda, allt från festvåningar till chambre separée. För oss är det en ynnest att bidra med personlig service och uppfylla de önskemål ni har för er tillställning. Våra ståtliga lokaler lämpar sig utmärkt för alla typer av evenemang. Fira guldbröllop ordentligt med stora släkten, eller varför inte ha en grandios Kickoff med maskeradtema och dryckesprovning. En given succé.

Läs mer

Din värd
Förmedlingsmäklarna Sverige AB

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
383 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.