Bläddra bland foton

Lillsved

1-250 personer
Ja, lokalen
erbjuder exklusivitet
4.00

Kapacitet

150 personerMiddagsplatser
250 personerMax deltagare
Tillgänglighetsanpassat
11 stKonferensrum
9 stGrupprum
135 stEnkelrum
103 stDubbelrum

Måltidspaket

Förmiddagsfika, Lunch, Eftermiddagsfika 353 kr/person

Beskrivning

Dela den här lokalen

Lillsved ligger på en udde på norra Värmdölandet, endast 50 minuter från Stockholms storstadsmiljö. Alldeles utanför förenas Lindalssundet med Saxarfjärden. Ett omväxlande skärgårdslandskap omger anläggningen med vikar, härliga odlade och betade marker, tysta djupa skogar, massor av hav, klipp- och strandbad.

Tillbringa en dag eller två i vår natursköna miljö vid havet. Vi kan erbjuda konferens, kick-off eller event både för den lilla och den stora gruppen.

Vi har stor kapacitet, mångsidighet och erfarenhet att skapa attraktiva, energifyllda möten med hälsa och välbefinnande i centrum. Här finns möjlighet till aktiviteter som passar de flesta. Låt oss krydda ert schema med en fysisk aktivitet, en föreläsning, en naturupplevelse på vår teambuildingbana eller ett äventyr. Alternativt hjälper vi dig att skräddasy ett innehåll som passar dig och din grupp baserat på, Wellness, Outdoor Concept, träning och kost. Du kan också boka in dig i anläggningens generösa lokaler med ditt eget program.

Läs mer

Din värd
Förmedlingsmäklarna Sverige AB

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset någonstans och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Lägsta prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.