Bläddra bland foton

Park Inn By Radisson Uppsala

10-150 personer
Nej
4.00

Mat

Buffé 200 kr/person 3-rätters 410 kr/person
Snittar 35 kr/person Mackor 125 kr/person

Dryckespaket

1 välkomstdryck + 2 glas vin/öl 192 kr

Beskrivning

Dela den här lokalen

Välkommen till Park Inn by Radisson, Uppsala – ett modernt hotell med en hemtrevlig atmosfär i hjärtat av Sveriges fjärde största stad. Från närliggande Uppsala centralstation tar det endast 17 minuter att ta sig till Arlanda och 30 minuter till Stockholm. Nära hotellet ligger även Uppsala Konsert och Kongress och andra sevärdheter som Uppsala domkyrka och Uppsala universitet. Bo i ett av våra 95 rum. Hotellet har allt från mysiga standardrum till eleganta Junior-sviter. Sköt om dig i vårt wellnessområde med gym och bastu, eller njut av lite god mat och dryck i vår restaurang Aperitivo.

Läs mer

Din värd
Förmedlingsmäklarna Sverige AB

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
200 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.