Bläddra bland foton

Patricia

40-700 personer
Ja, lokalen
erbjuder exklusivitet
4.00

Mat

Buffé 450 kr/person 3-rätters 500 kr/person

Dryckespaket

1 välkomstdryck + 2 glas öl/vin 200 kr/person 1 välkomstdryck + 3 glas öl/vin + kaffe 300 kr/person

Beskrivning

Dela den här lokalen

Det är få ställen i Stockholm som inbringar så mycket minnen som festlokalen Patricia. Här har både långväga och lokala gäster dansat loss på dansgolven i 30 års tid. Under andra världskriget tjänstgjorde Lady Patricia åt den engelska flottan, men sedan 1986 ligger hon tryggt förtöjd i centrala Stockholm ombyggd till ett nöjespalats.

Lady Patricia är ett nöjescentrum som kan erbjuda något som passar alla. Här kan man göra allt från att njuta av en god middag med Stockholms bästa utsikt till att dansa på något av deras dansgolv hela natten lång. Varför inte besöka schlagerbaren eller nattklubben med de bästa dj:sarna?

På sommaren kan man njuta av två av Stockholms bästa utomhusbarer. På fördäck serveras både mat och dryck. Högst upp i aktern på Patricia ligger Topdäck, utsikten därifrån är extraordinär. Det spelar ingen roll om man föredrar solnedgången eller soluppgången, båda är helt underbara.

Läs mer

Din värd
Julia Alkefjäll

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
450 kr
10 000 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.