Bläddra bland foton

Villa Elfvik Strand

10-150 personer
Ja, lokalen
erbjuder exklusivitet
5.00

Mat

Buffé 495 kr/person 3-rätters 495 kr/person

Bröllopspaket

Dryckespaket (1 välkomstdryck, 2 st enheter öl/vin), 3-rätters, bröllopstårta, kaffe & avec, Lokal fram till 01:00, Personal & musikutrustning, 2 timmar projektledning 1246 kr

Övrigt

DJ 8500 kr

Beskrivning

Dela den här lokalen

Välkommen att boka din fest eller bröllop under februari, mars eller april 2021, så bjuder vi alla gäster på en bubblande fördrink, helt utan kostnad!

Att gifta sig på landet med naturen utanför dörren är många människors dröm. Hos oss kan man göra just det, men med en närhet till Stockholms innerstad som gör transporten lätt. På Elfviks Strands hotell, som finns i direkt anslutning till oss, erbjuder vi även komfortabel övernattning för upp till 200 gäster.Vår vackra matsal med slående utsikt över Stockholms inlopp tar upp till 150 sittande gäster.

Läs mer

Din värd
Tiki Blomkvist

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
495 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.