Bläddra bland foton

Villa Elfvik Strand

50-500 personer
Ja, lokalen
erbjuder exklusivitet
5.00

Mat

Buffé 495 kr/person 3-rätters 495 kr/person

Övrigt

DJ 8500 kr

Dryckespaket

1 Välkomstdryck med påfyllning, 2 glas vin/öl och kaffe/te 225 kr/person

Beskrivning

Dela den här lokalen

Välkommen att boka din fest eller bröllop under februari, mars eller april 2021 på Villa Elfvik Strand. Så bjuder vi alla gäster på en bubblande fördrink, helt utan kostnad!

Bjud in till fest på Villa Elfvik Strand

Villa Elfvik Strand är en anläggning med många möjligheter. Du kan bjuda in till en sommarfest, kräftskiva eller studentfest och mycket mer. Ni behöver dessutom inte anpassa er till någon när det kommer till ljudnivån. Här har ni nämligen inga grannar som skulle störas ifall ljudnivån skulle vara för hög. Då kan ni festa in till 03 på natten.

Självklart kan ni även boka övernattning till er fest. Här har ni dessutom lyxen att få frukost och brunch serverat till er dagen efter ifall ni skulle vara lite trötta efter festen ifrån kvällen innan. Dom erbjuder även många typer utav aktiviteter och olika festlösningar efter just era önskemål.

Service och mat i toppklass

Kocken på Elfvik Strand har mer än 20 års erfarenhet och har jobbat på några utav Stockholms absolut bästa krogar. Det är samma sak när det kommer till deras restaurangchef. Hon har också en väldigt lång erfarenhet ifrån några utav Stockholms bästa krogar. Så ni kan ju absolut räkna med att både servicen och maten är i absolut toppklass.

Ta en promenad i det naturnära området

Villa Elfvik Strand är en väldigt lugn och harmonisk anläggning dels på grund utav hur avskilt anläggningen ligger till. Men också på grund utav att det är så otroligt naturnära men också nära till vattnet. Så här kan ni även ta en härlig promenad och utforska området.

Ingenting är för stort eller för litet

Utöver fester så har dom erfarenhet att anordna allt ifrån mingel för över 500 personer till olika filminspelningar på plats. Ingenting är för stort eller för litet för Villa Elfvik Strand och deras fantastiska personal.

Läs mer

Din värd
Tiki Blomkvist

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
495 kr
9 500 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.