Möt Meetly

Meetly grundades i Stockholm 2015 och har sedan starten varit ett värdedrivet företag. Vi väljer våra anställda och rekryterar erfarna projektledare med stor servicekänsla för kunder, samarbetspartners och kollegor. Vi är ett företag med ett varmt hjärta som verkligen tror att en bra kultur är en viktig framgångsfaktor i affärer.

Vi upplever för närvarande en snabb tillväxt och geografisk expansion. Vi tror att vi genom att växa blir vi mer relevanta och attraktiva för ett större antal kunder, till potentiella nya samarbetspartners och rekryter som vill vara med i Meetly-familjen. Ju större vi är desto bättre tjänster kan vi leverera till våra kunder och samarbetspartners. 

Meetlys kultur bygger på service. Service i form av utmaning, för att hjälpa kunder och lösa problem. Service för våra samarbetspartners att leverera affärer. Service i att göra det komplicerade enkelt och att leverera rätt produkter. Service internt då vi hjälps åt. Service i form av mod, för entreprenörskap, gå den extra milen, bygga personliga relationer med kunder och samarbetspartners och alltid vara det självklara bokningsbolaget när det kommer till konferens och evenemangssbokning.