Bläddra bland foton

7A Strandvägen

50-90 personer
Ja, lokalen
erbjuder exklusivitet
4.00

Beskrivning

Dela den här lokalen

Vår festvåning på 7A Strandvägen har sedan 2006 varit en plats där brudpar tillsammans med nära och kära har samlats för att fira kärleken. Här finns alla förutsättningar för att arrangera ett romantisk citybröllop i hjärtat av Stockholm med en oslagbar utsikt över Nybroviken.I

I salongerna, som är belägna i en av Stockholms bäst bevarade jugendfastighet, möts gästerna av vackra burspråk, franska balkonger, charmig originalinteriör och historiska miljöer. De ljusa salongerna passar utmärkt för såväl intima som storslagna bröllopsfester med vigsel, middag, mingel och dans för upp till 90 gäster. Rummen ligger i fil och passar perfekt för sällskap som önskar exklusivitet och chambre séparée. Planera er stora dag tillsammans med våra koordinatorer eller ta del av vårt exklusiva bröllopserbjudande.

I hjärtat av Östermalm skapar vi en perfekt oas för ett romantiskt citybröllop, på Stockholms bästa adress ─ välkomna till Strandvägen!

Läs mer

Hitta hit

7A Strandvägen ligger i hjärtat av Östermalm i nära anslutning till Östermalms tunnelbanestation. Anländer du med buss 54, 69, eller 76 kliver du av vid Nybroplan och promenerar en kort sträcka längst Strandvägen bort till oss. Vid Nybroplan stannar även spårvagnen som avgår från T-Centralen och trafikerar Strandvägen ända bort mot Djurgården. Under sommarhalvåret kastar skärgårdsbåtarna loss från Nybrokajen som tar dig ut till Stockholms skärgård. Närmsta allmänna parkeringsgarage finns tillgängligt på gångavstånd på Birger Jarlsgatan 6 samt Linnégatan 87-89

Adress: Strandvägen 7, 114 56 Stockholm

Din värd
7A Sales

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
0 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.