Bläddra bland foton

Biblioteket Live

30-160 personer
Ja, lokalen
erbjuder exklusivitet
4.00

Mat

Buffé 500 kr/person 3-rätters 650 kr/person

Dryckespaket

Välkomstdrink (2 glas vin/öl, kaffe) 200 kr/person

Beskrivning

Dela den här lokalen

Den som vill ta del av riktigt bra mat, klubb, AW, livemusik och upplevelser i en storslagen miljö gör bäst i att besöka det k-märka före detta biblioteket i Medborgarhuset på Södermalm i Stockholm. Efter en omfattande renovering rymmer den historiska byggnaden nu ett 1500 kvadratmeter stort nöjeshus med restauranger, livescen, barer och eventlokaler i tre våningar. Välkommen till Biblioteket Live.

Biblioteket Live är en inbjudande mötesplats som flörtar med både dåtid och framtid. Den ambitiösa satsningen är en självklar samlingspunkt med både restaurang, barer och upplevelser. Här kan besökarna njuta inte bara av det stora mat- och dryckesutbudet utan också av den Art Deco- och Bauhaus-inspirerade inredningen med bland annat en ljusgård som rymmer både bar och livescen.

Läs mer

Din värd

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
500 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.