Bläddra bland foton

Bjertorp Slott

1-1 personer
Nej
4.00

Måltidspaket

Förmiddagsfika, Lunch, Eftermiddagsfika

Beskrivning

Dela den här lokalen

Bjertorps slott erbjuder olika former av konferenspaket – Slottskonferens classic, Slottskonferens extra allt, Conference Discreet, One Day conference samt Hela slottet.
Slottskonferens classis: Är det mest bokade konferenspaket, det klassiska helpensionspaketet. som gäst bor i slottets sagolika hotellrum, konfererar, samtalar och äter alla måltider inne i slottsbyggnaden. Här är allt samlat, avslappnat och väldigt trevligt.
Slottskonferens extra allt: Ett konferenspaket där lite mer ingår och som gör det enklare för dig. Du vet vad prislappen hamnar på samtidigt som du vet att du får riktigt goda och passande drycker till den mat ni äter. Perfekt för alla grupper som vill göra det enkelt och koppla av på plats.
Conference discreet:
Konferenspaketet för styrelsemötet, ledningsgruppen eller andra mindre grupper som har stort behov av effektivitet och diskretion. Ett konferenspaket där det mesta och lite till ingår.
One day conference: Vill du ha en effektiv dagkonferens i härlig slottsmiljö? Vi har ett dagkonferenspaket som du kan boka separat eller i kombination med en andra paket.
Hela slottet: Jubileum, kick off eller ett väldigt viktigt möte, vill ni ha ensamrätt på ett helt slott? För en enda dag eller flera. Nu kan ni boka hela Bjertorp slott för ert företag, och förfogar då över 35 hotellrum med totalt 65 bäddar, en festsal, en matsal och flera salonger. Ni har även tillgång till slottsparken, bastu & biljardbord. Möjligheter till ytterligare 100 bäddar finns hos närliggande hotell. Välj ett tema för din middag eller fest, något som passar just ert företag eller fråga oss så hjälper vi gärna till.

Läs mer

Din värd
Förmedlingsmäklarna Sverige AB

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.