Bläddra bland foton

Fredriksborg Hotell

1-150 personer
Ja, lokalen
erbjuder exklusivitet
4.00

Mat

Buffé 500 kr/person 3-rätters 650 kr/person

Dryckespaket

Välkomstdrink (2 glas vin/öl, kaffe) 200 kr/person

Beskrivning

Dela den här lokalen

Varmt välkomna till Fredriksborg – tillsammans med våra vanliga gäster, eller abonnera hela Fredriksborg eller en lagom stor del bara för er – en matsal, ett orangeri, en brygga, ett eventtält, en stor 1700-tals fästning eller en bit gräsmatta. Området är 5 hektar stort och har kanske Skärgårdens vackraste utsikt och nås enkelt med bil, turistbuss, RIB eller kanske helikopter. Ordinarie meny, buffé eller specialmeny anpassad till era önskemål och med serveringstillstånd för stora delar av området, brygga, fästning mm.
Fredriksborg har ca 80 inne och i princip obegränsat utomhus. Kontakta oss gärna så ska vi göra allt för att tillmötesgå era önskemål. Vi offererar alla event utifrån kundens önskemål, tid och budget, och samarbetar med musiker, DJs, eventbolag, transportföretag mm.
Våra två hotellbyggnader har 30 bäddar till förfogande och fler deltagare kan beredas plats hos vårt grann-hotell 7 minuter bort. Möjlighet för fest som längst till kl. 03:00.

Läs mer

Din värd
Jessika Cederholm

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
500 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.