Bläddra bland foton

Gripsholms Värdshus

1-70 personer
Ja, lokalen
erbjuder exklusivitet
4.00

Kapacitet

70 personerMiddagsplatser
70 personerMax deltagare
Tillgänglighetsanpassat
8 stKonferensrum
8 stGrupprum
Fritt Wifi
46 stDubbelrum
106kmUtrikes flyg Arlanda
70.8kmInrikesflyg Bromma
68.2kmTåg Stockholm

Beskrivning

Dela den här lokalen

I pittoreska Mariefred, 45 minuter från Stockholm, ligger Gripsholms Värdshus med hänförande utsikt över Gripsholms Slott och Mälaren. Här upplever ni personlighet och omtanke i historisk miljö – en vistelse ni garanterat längtar tillbaka till.

 

 

 

Här får ni uppleva en konferensanläggning i historisk miljö. Det herrgårdsliknande värdshuset ligger vackert beläget med utsikt över Mälaren och Gripsholms Slott. Värdshusets centrala läge i Sörmland nära Södertälje, Strängnäs och Stockholm gör det enkelt att ta sig hit.

 

 

 

Det mysiga värdshuset i herrgårdsmiljö har konferenslokaler som passar för ert företags konferens oavsett om ni ska hålla i styrelsemöten, ordna företagsevent med festlig kickoff eller planera det kommande året. Här finns totalt nio konferensrum med olika kapacitet – för upp till 70 personer. Vid större konferenser erbjudes möjligheten till exklusivitet, och att konferera avskilt i Jugendhuset.

 

 

 

På Gripsholms Värdshus bjuds ni på det lilla extra och får uppleva spännande aktiviteter och förstklassig matlagning. Oavsett säsong på året finns fina konferenserspaket att välja bland. Ta med kollegorna till värdshuset och upplev småstadsidyllen Mariefred!

Läs mer

Din värd
Meetly AB

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.