Bläddra bland foton

Hällsnäs

1-80 personer
Nej
4.00

Måltidspaket

Förmiddagsfika, Lunch, Eftermiddagsfika

Beskrivning

Dela den här lokalen

Man förs lätt tillbaka i tiden av Hällsnäs herrgårdsmiljö och omgivande natur, men våra konferensrum är nyrenoverade och bjuder på en modern teknik med hög standard. Kombinationen gör Hällsnäs till den perfekta platsen för kreativa och produktiva möten. Med service som ledord och mat som håller toppklass har ni alla förutsättningar för en lyckad konferens hos Hällsnäs.

Läs mer

Din värd
Förmedlingsmäklarna Sverige AB

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.