Bläddra bland foton

Häringe Slott

1-150 personer
Nej
4.00

Kapacitet

150 personerMiddagsplatser
150 personerMax deltagare
8 stKonferensrum
7 stGrupprum
Fritt Wifi
1 stEnkelrum
69 stDubbelrum
Fri parkering
78kmUtrikes flyg Arlanda
46kmInrikesflyg Bromma
38kmTåg Stockholm

Måltidspaket

Förmiddagsfika, Lunch, Eftermiddagsfika 395 kr/person

Beskrivning

Dela den här lokalen

Bara 25 minuter söder om Stockholm, vackert och idylliskt beläget, ligger Häringe Slott. Slottet minner om en svunnen tid av prakt och överdåd. Storstaden känns långt bort när du vandrar över de vidsträckta ägorna, granne med skärgården och ett stort naturreservat. När du besöker Häringe kommer du äta middag i en av våra matsalar, dricka kaffe i någon av slottets många salonger och spendera natten i en slottsflygel.

Hur vill ni avsluta konferensen? Sveriges äldsta utomhuspool, tennisbana, biljard, havsbastu, matlagningsaktivitet, middagsföreställning, kajakvattenpolo och dessutom en av Sveriges äldsta kägelbana, från 1930-talet – Det finns många sätt att avrunda en konferens på Häringe Slott.

Läs mer

Hitta hit

BIL
25 minuter från Stockholm. Motorväg 73 mot Nynäshamn. Sväng av motorvägen vid Tungelsta & Landfjärden. Följ skyltarna till Häringe Slott på väg 73.

PENDELTÅG & BUSS
Pendeltåg till Västerhaninge. Sedan buss 847 mot Ösmo till station Häringe grindar. Slottet ligger drygt 800 meter från grindarna.

Adress: Häringe slott, 137 91 Västerhaninge, 137 91 Södra Stockholm

Din värd
Pontus Fredriksson

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.