Bläddra bland foton

Hovås Golfkrog

2-100 personer
Nej
4.00

Konferenspaket

Heldagskonferens - Kaffe och fralla till frukost, kaffe under förmiddag och eftermiddag. Vår fantastiska lunch där det ingår, stor salladsbuffè, dagens fisk alternativt kött och avslutningsvis hembakad paj med vaniljsås. Eftermiddagskaffe med fruktfat. Halvdagskonferens - Kaffe och fralla till frukost, kaffe under förmiddag eller eftermiddagen och vår fantastiska lunch där det ingår stor salladsbuffe, dagens fisk alternativt kött och avslutningsvis hembakad paj med vaniljsås.

Beskrivning

Dela den här lokalen

Nu med nyrenoverat klubbrum och en restaurang i toppskick kan vi erbjuda er konferensmöjligheter utöver det vanliga.

Varför inte ta en runda på GGKs fina bana, slå några slag på drivingranchen eller ha en puttävling med kollegorna. Vi anordnar aktiviteteskonferenser, konferenser med inspirationstalare eller om du bara helt enkelt vill ha två stolar och ett bord, äta en vällagad lunch med utsikt över havet.

Finns även möjlighet att boka in heldagskonferenser med middag och aktiviteter på kvällen. Vi skräddarsyr även er kickoff, om ni vill vara på plats hos oss eller hos er så gör vi allt möjligt.

Läs mer

Din värd
Förmedlingsmäklarna Sverige AB

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.