Bläddra bland foton

Norrlands Nation Fest & Konferens

4-250 personer
Nej
4.00

Sittningar

Lunchsittning, 12.00-14.00 445 kr Kvällssittning, 17.00-21.00 549 kr

Beskrivning

Dela den här lokalen

MITT I STAN

Vi har allt du behöver för en lyckad konferens, middag eller bröllop:
Vällagad modern svensk mat med norrländska influenser. Gärna närodlat, och alltid väl genomtänkt av ett sammansvetsat arbetslag med många års erfarenhet från restaurangvärlden. Allt görs på plats i våra fantastiska sekelskiftslokaler mitt i centrala Uppsala.

Hos oss kan du avslappnat umgås med kollegor, vänner och dina käraste i de äldsta och mest anrika delarna av Norrlands Nation från 1889.

Fyra fantastiska salar med presentationsmöjligheter och plats för upp till 1000 deltagare står till ditt förfogande. Men också trivsamma små grupprum där mindre sällskap kan dra sig undan för avskilda samtal. Som en norrländsk herrgård mitt i stan, helt enkelt.

Läs mer

Din värd
Förmedlingsmäklarna Sverige AB

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
445 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.