Bläddra bland foton

O’Learys Tolv Stockholm

1-150 personer
Nej
4.00

Kapacitet

330 personerMiddagsplatser
150 personerMax deltagare
6 stKonferensrum
3 stGrupprum
Fritt Wifi
45kmUtrikes flyg Arlanda
15kmInrikesflyg Bromma
6kmTåg Stockholm

Måltidspaket

Förmiddagsfika, Lunch, Eftermiddagsfika

Halvdagspaket

Beskrivning

Dela den här lokalen

Hos O’Learys Tolv finner ni trevliga lokaler anpassade för konferens, kick-off, personalfest eller större event.

Vi har flertalet grupp- och konferensrum som passar för både små och stora grupper. Utöver det har vi diverse ytor som passar utmärkt för olika typer av utställningar eller event – det finns mycket man kan hitta på med 12 000 kvadratmeter!

Och inget passar väl bättre som avslut på en effektiv dag än bowling, karaoke, shuffleboard eller någon av de dussintals roliga aktiviteter ni hittar hos oss.

Läs mer

Hitta hit

O'Learys Tolv tillhör destinationen Tolv Stockholm och ligger under Tele2 Arena. Det är en av landets största aktivitetsdestinationer med bowlingbanor, karaoke, shuffleboard, baseball, äventyrsgolf, arkadspel, biljard, pingis, drejstudio, porslinsmålning, minicurling och mycket annat kul. Vi har också olika restauranger för olika smaker och önskat event. Här fokuserar vi på allt som är kul och oavsett om ni kommer hit ett kompisgäng eller hela företaget så garanterar vi att det blir roligt.

Närmsta tunnelbanestation är Globen (ca 5 min promenad). Det är även promenadavstånd från Gullmarsplan (buss-, tvärbane- och tunnelbanestation). Stor parkeringsyta finns i anslutning till lokalen.

Adress: Arenavägen 69, 121 77 Stockholm

Din värd
O'Learys Tolv

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.