Bläddra bland foton

Sagolandet Junibacken

1-150 personer
Ja, lokalen
erbjuder exklusivitet
4.00

Beskrivning

Dela den här lokalen

Välkommen att uppleva en magisk julmiddag bland sagorna! Mellan 21 november till 21 december erbjuder vi en vinterinspirerad julmeny. I Junibackens festvåning finns plats för upp till 150 personer vid sittande middag. Vi rekommenderar sällskap från 40 personer och uppåt. Från klockan 18:00 och framåt finns lokalen till ert förfogande!

Vi ser fram emot att bjuda in dig till en sagolik upplevelse hos oss!

Läs mer

Din värd
Meetly AB

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.