Bläddra bland foton

Salt & Sill

1-7 personer
Nej
4.00

Lunchsittning

Fredag 395 kr/person Lördag-Söndag 595 kr/person

Kvällssittning

Onsdag-Torsdag 595 kr/person Fredag-Lördag 695 kr/person Söndag 595 kr/person

Dryckespaket

Välkomstdrink (Två enheter Öl och Vin) 200 kr/person

Mellansittning

Måndag-Onsdag 353 kr/person Torsdag-Lördag 471 kr/person Lördag-Söndag 572 kr/person

Beskrivning

Dela den här lokalen

Den 27 november byter Salt&Sill skärgårdskrog skepnad. Då smyckar Salt&Sill sina lokaler och serverar deras härliga julbord, sittandes. För i år är ingenting är som vanligt, men på Salt & Sill vill de skapa julstämning, som de alltid gör fast lite annorlunda. I år kommer de erbjuda ett sittande julbord som du kan avnjuta vid bordet. Bordsserveringen gör att ni kan hålla avstånd och samtidigt kan de erbjuda en julupplevelse på Salt & Sill. Bordsservering där de är begränsat antal platser på julbordet, håll avstånd är att visa omtanke, hygien deras personal är noga med god handhygien Det finns förmodligen ingen bättre restaurang att äta sill på än hos Salt&Sill på Klädesholmen med sillanor sedan 1400-talet. Deras julbord har starka influenser från havet, kusten och landet i deras närhet. De serverar flera klassiska bohuslänska anrättningar, och de har lagt mycket kraft på att restaurangen ska ha de absolut bästa kombinationerna av sill och snaps. Vill ni förstärka upplevelsen av deras julbord så rekommenderar dem att ni bokar ett av deras julbordspaket med övernattning på deras flytande hotell och frukost dagen efter. Vill ni umgås och utvecklas med kollegor eller kunder och avsluta dagen med deras julbord. På söndagar får alla barn baka pepparkakor i deras sjöbod! Deras tankar går till de som inte har möjlighet att äta julbord på restaurang i år. Därför har de satt ihop en riktig julbordsklassiker att ta med till kontoret eller hem. All mat levereras kall och det som ska värmas kommer i förpackningar som enkel ställs in i ugnen för värmning. Ett smidigt och säkert sätt för dig som av olika anledningar inte kan äta hos oss Salt&Sill i år. Boka din catering för både företag och privatpersoner, 445 kr/person – minimum 10 personer.

Läs mer

Din värd
Förmedlingsmäklarna Sverige AB

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
395 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.