Bläddra bland foton

Stenungsbaden

15-400 personer
Nej
4.00

Måltidspaket

Förmiddagsfika, Lunch, Eftermiddagsfika 353 kr/person

Beskrivning

Dela den här lokalen

På vackra västkusten i Bohuslän får du en konferens som förenar nytta med nöje. Stenungsbaden Yacht Club erbjuder er stor valfrihet eller skräddarsydda aktiviteter. De tar hand om detaljerna från att ni anländer till natursköna Stenungsbaden tills ni lämnar dem. Deras mål är att ert möte hos oss dem blir över-förväntan-lyckat. För stora grupper är det mycket som ska gå samtidigt. Dem är vana med större sällskap och ser till så allt går över förväntan. Från fönstren har deltagarna en magisk vy över den glittrande Hakefjorden. Kombinera nytta med nöje, spa och konferens på västkusten med god mat och havsnära aktiviteter. Stenungsbaden ligger vackert vid havet på västkusten i vackra Bohuslän. Dem kommer att se till att göra ditt möte tryggt, säkert och avkopplat genom att följa de officiella riktlinjerna gällande utrymme och maximalt antal gäster.
Medan du utför ditt arbete, gör dem de extra ansträngningarna för att försäkra att alla ytor är rena och för din användning. Deras möteskoordinator tar hand om dig och ser till att du känner dig välkommen.
På västkusten i vackra Bohuslän kan du räkna med klar luft, havets närvaro och vackra vyer. Räkna också med ett rågat mått av kärlek och positiv energi från alla deras arbetare! En konferens där kan innehålla aktiviteter på hotellet, vid havet eller på land. Missa inte heller deras mat, för ingenstans smakar mat så gott som vid havet. Men det dem sysslar med ovanför de salta vågorna är en lika viktig del av deras DNA. Varför inte åka på en hisnande RIB-tur, utmana varann i deras hinderbana, eller testa era skills hos deras startender? När som helst kan ni sträcka ut kroppen i de sköna däckstolarna runt utomhusjacuzzin. Stenungsbaden Yacht Club skapar rätt förutsättningar för er grupp. Välkommen att boka en konferens hos dem!

Läs mer

Din värd
Förmedlingsmäklarna Sverige AB

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.