Bläddra bland foton

Tangokompaniet Studio

10-75 personer
Nej
4.00

Beskrivning

Dela den här lokalen

Välkommen till Tangokompaniet Studio.

Som festlokal är studion perfekt! Det går att duka upp för 75 personer och vill man bara ha mingel går det lika bra! Fullt utrustat kök ger möjlighet till matlagning och all servis och bestick är på plats. Efter maten är det bara att sätta igång discokulan och musiken så är festen i full gång!

Priset vid festuthyrning vilket inkluderar möblemang och glas, bestick och porslin, ljud och ljus samt professionell städning är 4900 kr för fredagar och 5900 kr för lördagar

Läs mer

Hitta hit

Fredriksbergsgatan 7, 212 11 Malmö

Adress: Fredriksbergsgatan 7, 212 11 Malmö

Din värd
Förmedlingsmäklarna Sverige AB

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
4 900 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.