Bläddra bland foton

36-38 USINE

30-120 personer
Ja, lokalen
erbjuder exklusivitet
4.00

Från pris

3-rätters + vinpaket 980 kr/person

Beskrivning

Dela den här lokalen

Våra festlokaler ”Caféet” och ”Champagne” har en öppen planlösning, med stora fönster, bra ventilation och högt i tak och en modern och stilren inredning som vunnit pris för bästa inredning av World Interiors News.
När ni hyr lokal hos oss ingår exklusivitet till lokal, en visning med festkoordinator, klädhästar, möblering och dukning, serveringspersonal, bemannad bar, miljöbelysning, standard ljudsystem och städning. Tillgång till projektor och mikrofon erbjuds mot tilläggskostnad. Vi hjälper er även att hyra in ljudsystem med bas och ljus för dansgolv, DJ, pingisbord, fotobås och ballongarrangemang mot extra kostnad.

Lokalen hittar ni på markplan på Södermalmsallén, vid Medborgarplatsen, med närhet till tunnelbana, pendeltåg, buss, taxi och parkeringshus så att gästerna med enkelhet kan ta sig till och från eventet oavsett tid på dygnet!

Vi gör alltid vårt yttersta för att ni ska få snabb återkoppling, en tydlig offert, fantastisk service och – viktigast av allt – en oförglömlig kväll!

Skicka en beskrivning på ert evenemang så berättar vi mer.

Läs mer

Din värd
Emilia Tuomela

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
980 kr
10 000 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.