Bläddra bland foton

Vann Spa Hotell & Konferens

2-220 personer
Nej
4.00

Måltidspaket

Förmiddagsfika, Lunch, Eftermiddagsfika 353 kr/person

Beskrivning

Dela den här lokalen

Boka ditt nästa möte, konferens eller kick-off vid havet hos Vann Spa Hotell & Konferens. De allra flesta av oss föredrar fysiska möten framför digitala möten och längtar efter att träffas. De gör sitt yttersta för arrangera trygga möten och konferenser genom att erbjuda. Anpassad möblering med möjlighet att sprida ut deltagare för säkra avstånd. Alla deras luncher och supéer är tallriksserverade. Alla måltider är indelade i olika sittningstider för att undvika köer och för att kunna placera gäster med avstånd mellan borden. Kostnadsfri digital mötesteknik, där deltagare kan välja att delta på distans eller på plats. Förmånliga avbokningsvillkor som möjliggör avbokningar med kortare varsel för trygga bokningar. Närhet till strand, hav och fantastisk natur. Det finns möjlighet att träna, ta en skön strandpromenad eller varför inte om vädret tillåter, ett dopp i havet. Det förstärker också upplevelsen. Det finns även konferenspaket. En konferens eller ett möte blir som bäst med en aktivitet som inleder, avslutar eller skapar välbehövliga pauser. Dem kan erbjuda ett stort utbud av aktiviteter som passar er konferens, kick-off eller personalfest. De löser det allra mesta och ser till att matcha er grupps önskemål med en aktivitet som passar er perfekt. De har möteslokaler som de anpassar till varje grupp baserat på syftet med mötet. Storlekarna varierar mellan 2-220 personer och självklart har de konferenslokaler med härlig havsutsikt. Till lunch dukar de upp en gedigen buffé. Där ingår: dagens soppa, två varmrätter – varav en är vegetarisk, ett varierat salladsbord, bröd, bordsvatten, kaffe/te och en liten dessert. Med deras fantastiska läge 52 steg från havet blir deras skaldjursbuffé ett extra minnesvärt inslag i er konferens. Till din konferens ser dem till att förse er med goda och energihöjande fikor, mellanmål och om du vill kan de packa en picknick-korg, så kan ni slå er ner i våra vackra omgivningar.

Läs mer

Din värd
Förmedlingsmäklarna Sverige AB

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.