Bläddra bland foton

Vidbynäs Gård

1-150 personer
Ja, lokalen
erbjuder exklusivitet
4.00

Kapacitet

140 personerMiddagsplatser
150 personerMax deltagare
Tillgänglighetsanpassat
10 stKonferensrum
9 stGrupprum
Fritt Wifi
4 stEnkelrum
69 stDubbelrum
Fri parkering
85.7kmUtrikes flyg Arlanda
50.4kmInrikesflyg Bromma
48.6kmTåg Stockholm

Beskrivning

Dela den här lokalen

En knapp halvtimme från huvudstadens brus och blinkande neon ligger Vidbynäs Gård & Konferens. Den gamla pampiga herrgården ligger på en kulle omgiven av lummiga trädkronor. Hit kommer ni som är på jakt efter en avkopplande konferensanläggning.

På Vidbynäs Gård & Konferens finns alla komponenter för en lyckad konferens. En uppsjö av olika lokaler, från enskilda villor, stora konferenssalar till picknickfiltar under trädkronorna. När ni behöver en paus finns här en mängd olika aktiviteter, så som golf och badtunna.

Läs mer

Din värd
Meetly AB

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.