Bläddra bland foton

Wijkanders

10-150 personer
Nej
4.00

Mat

Buffé 500 kr/person 3 rätters 410 kr/person

Övrigt

Dryckespaket 160 kr/person

Beskrivning

Dela den här lokalen

Välkommen till Wijkanders Bistro, Vinbar & Festvåning. Perfekt för event, bröllop eller fest.

Wijkanders öppnade 2016 och är en franskinspirerad restaurang och vinbar i gamla Vasa sjukhus, ett stenkast från Götaplatsen. Maten inspireras av det franska köket likväl som den svenska traditionella husmanskosten och lagas för att avnjutas av både mun och öga. Med möjligheter för upp till 150 personer är Restaurant Wijkanders ett fantastiskt alternativ för företagsmiddagar, jubileum, bröllop eller mingel.

Lokalhyran är inkluderad i paketpriset vid bokning av en av våra 3-rättersmenyer, minimum 25 personer. Det finns en obemannad garderob i restaurangen.

Boka Wijkaners via Meetly.

Välkommen till Wijkanders Bistro, Vinbar & Festvåning. Perfekt för event, bröllop eller fest.

Läs mer

Hitta hit

Restaurang Wijkanders är beläget i Vasa sjukhusområdet, mellan Gibraltargatan och Aschebergsgatan vilket ligger centralt beläget i Göteborg, endast ett stenkast från Götaplatsen. Kollektivt åker du med buss eller spårvagn till Hållplats Kapellplatsen, ca 6-8 minuter från centralstationen.

Adress: Vera Sandbergs allé 5b, 411 33 Göteborg

Din värd
Förmedlingsmäklarna Sverige AB

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
500 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.