Bläddra bland foton

Herrängens Gård

20-85 personer
Ja, lokalen
erbjuder exklusivitet
4.00

Mat

Buffé 350 kr/person 3-rätters 695 kr/person

Bröllopspaket

3-rätters bröllopsmeny, Kaffe, Privat lokal, Personal, Dukning, Städning 621 kr

Dryckespaket

1 glas mousserande, 3 glas vin eller öl, 4 cl avec samt kaffe och te 364 kr

Beskrivning

Dela den här lokalen

Välkommen till Herrängens Gård! Det här vackra gröna huset är en vacker 1700-tals gård vid Långsjöns glittrande vatten i Älvsjö. Det bästa av allt? Jo det ligger bara 10 min med bil ifrån Södermalm. Här kan ni boka ert drömbröllop och ta in den vackra miljön som Herrängens Gård erbjuder. Förutom gården finns en vacker trädgård, badbrygga och dansbana i närheten.

Herrängens Gård har funnits i Älvsjö sen lång tid tillbaka. Cecilia och Sofie tog över Herrängens Gård vid årsskiftet 2019 och har utvecklat Gården till ett ställe för att bland annat ha en magisk bröllopsdag på. Herrängens Gård har allting för dig och ditt ändamål.

Gården kan hyras helt eller delvis, dag- och kvällstid. Gården erbjuder två olika alternativ på festlokal, Gårdshuset och Flygelsalen som ligger i röda byggnaden.

Gårdshuset har funnits sedan 1600 talet och är två våningar. På övervåningen finns det möjlighet till att bjuda på en härlig välkomsdrink. Här finns det även möjlighet att få dricka kaffe och äta tårta medan nedervåningen förbereds för kvällens festligheter.  På utsidan finns självklart också möjlighet för en fördrink och mingel. Detta alternativet är perfekt på sommaren och när vädret är på er sida.

I och med att Herrängens Gård är så naturnära i en vacker miljö, så kan ni även ta bröllopsbilder i sammanband med bröllopet. Lokalen går dessutom bra att abonnera fram tills 01 för er bröllopsfest.

Boka den denna vackra idyllen för en oförglömlig bröllopsdag. Ta in den vackra naturen och miljön som Älvsjö har att erbjuda. Det kommer vara en dag ni sent kommer att glömma dels på grund utav den fantastiska smakupplevelsen men också deras otroligt bra service. Herrängens gård är som sagt en fantastisk lokal vad än ert ändamål är till för. Men speciellt när det kommer till just bröllop på grund utav deras vackra anläggning som ger ett väldigt romantisk känsla.

Läs mer

Din värd
Cecilia Lögdberg

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
350 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.