Bläddra bland foton

Skogshem & Wijk

1-550 personer
Ja, lokalen
erbjuder exklusivitet
4.00

Kuvertpris

Mat och dryck från 900 kr/person

Bröllopspaket

Bröllopspaket inkl lokal från 1300 kr

Beskrivning

Dela den här lokalen

Varmt välkomna att fira er dag hos oss! Vi har flexibla lokaler som tar emot både det lilla som det stora sällskapet. Vårt tält passar både som middagslokal och för vigsel. Inomhus finns fyra olika matsalar för att möta upp era behov och önskemål. För större sällskap tar vi emot upp till 370 personer i vår EventArena som med sin stora flexibilitet kan förvandlas och dekoreras precis som ni vill ha det och göra er speciella dag till ett minne för livet!

Självklart finns det möjlighet för dig och era gäster att stanna över natten, 290 bäddar fördelat på 161 enkelrum och 61 dubbelrum. Vårt sjönära läge med 200 000 m2 sjötomt och egen brygga gör att gästerna kan anlända med båt om så önskas.

Vi är nu både StaySafe- och StayClean COVID Safe Certifierande av internationella StaySafe Hospitality Ltd

Läs mer

Din värd
Gun Marie Pettersson

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
900 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.