Bläddra bland foton

Skogshem & Wijk

1-250 personer
Ja, lokalen
erbjuder exklusivitet
4.00

Kvällsittning

Julbord inkl gratis aktiviteter 795 kr/person Julbord ink JULSHOW & gratis aktiviteter 995 kr/person

Dryckespaket

Dryckespaket (Två enheter Öl och Vin) från 170 kr/person

Lunchsittning

Måndag-Onsdag, enbart Julbord (ej Show) 795 kr/person Torsdag-Lördag, enbart Julbord (ej Show) 795 kr/person Lördag-Söndag, enbart Julbord (ej Show) 795 kr/person

Mellansittning

Måndag-Onsdag, enbart Julbord (ej Show) 795 kr/person Torsdag-Lördag, enbart Julbord (ej Show) 795 kr/person Lördag-Söndag, enbart Julbord (ej Show) 795 kr/person

Kvällssittning

Måndag-Onsdag, enbart Julbord (ej Show) 795 kr/person Torsdag-Lördag, enbart Julbord (ej Show) 795 kr/person Lördag-Söndag, enbart Julbord (ej Show) 795 kr/person

Beskrivning

Dela den här lokalen

Hurra! Julshowen är tillbaka!

Som vi har längtat! Vi på Skogshem & Wijk ÄLSKAR julen och vi är så glada och taggade att vi äntligen får bjuda in till en hejdundrande Julshow hos oss igen. I år välkomnar vi underbara, färgsprakande och duktiga showgruppen Made in Sweden med glädje tillbaka till oss! Vi lovar en helkväll med glöggmingel, smarrig hemlagad Julbord med en mängd härliga delikatesser och en show ni sent kommer glömma! Prova vår egen snaps till sillen eller Signature Juldrink i baren och bara njut av att umgås med kollegor, kompisar eller familjen. Vi ser även till att det finns roliga saker att göra under själva middagen, såsom att göra egna julkort.

Kvällsarrangemanget startar kl18 med glöggmingel i baren, men kom gärna tidigare för att njuta av våra mervärden såsom ett dopp i vår varma utomhuspool (35 grader), ett uppfriskande havsbad med bastu eller trevligt umgänge i vårt spelrum med flipper, biljard, darts mm innan ni sätter er till bords. Boka gärna en övernattning i anslutning till Julshowen, så slipper ni fundera över transporten hem.

Bokningsbara datum: 3/12, 7/12, 8/12, 9/12 & 11/12*

Vi kan såklart även skräddarsy upplägg för företag och grupper som vill boka Julbord med eller utan Show eller annan underhållning på andra datum. Vi har flera matsalar och kan ge idéer för upplägg som passar just er grupp.

Konferens med Julshow
Just nu har vi även ett erbjudande för konferensgäster som vill kombinera en vinterkonferens med Julshowen: Under december ger vi 50% rabatt på huvudlokalen och bjuder vi på transporten till oss, så bilen kan stanna hemma. Gäller enbart för konferenser med övernattning.

Catering från oss på Skogshem & Wijk
Önskar du full service på julbordet hemma eller på kontoret, ta då gärna kontakt med oss för att diskutera ett upplägg som passar dig. Låt vår kock fixa det sista på ert julbord och vår hovmästare ta hand om er på plats, så att du och dina kollegor eller vänner kan slappna av och bara njuta av vårt skräddarsydda upplägg.

Läs mer

Din värd
Gun Marie Pettersson

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
795 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.