Bläddra bland foton

Skogshem & Wijk

1-300 personer
Ja, lokalen
erbjuder exklusivitet
4.00

Mat

Buffé 550 kr/person 3-rätters 395 kr/person

Dryckespaket

Dryckespaket (Två enheter Öl och Vin) från 170 kr/person

Beskrivning

Dela den här lokalen

Har du behov av en mötesanläggning för ert nästa event, fest eller kickoff på bekvämt avstånd från Stockholm? Behöver era deltagare för eventet, festen eller kickoffen ta sig snabbt från och till kontoret eller vill ni bo över? Har du behov av möteslokaler för 2-550 personer för eventet, festen eller kickoffen? Då är vår EventArena, våra många möteslokaler, rymliga allmännutrymmen och vidsträckta naturtomt en perfekt arena för ert ändamål. Vi har 3 st större eventlokaler för 550, 220 och 100 personer och 9 st halvstora lokaler för ca 80 personer. Till detta har vi matsalar från 400 personer och neråt. Total flexibilitet för ditt nästa event, fest eller kickoff.

Vi är nu både StaySafe- och StayClean COVID Safe Certifierade av internationella StaySafe Hospitality Ltd

Läs mer

Din värd
Gun Marie Pettersson

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
550 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.