Bläddra bland foton

Skogshem & Wijk

2-550 personer
Nej
4.00

Kapacitet

390 personerMiddagsplatser
550 personerMax deltagare
Tillgänglighetsanpassat
18 stKonferensrum
28 stGrupprum
Fritt Wifi
161 stEnkelrum
61 stDubbelrum
Fri parkering
50kmUtrikes flyg Arlanda
23kmInrikesflyg Bromma
17kmTåg Stockholm

Måltidspaket

Förmiddagsfika, Lunch, Eftermiddagsfika

Beskrivning

Dela den här lokalen

Ska ni ha konferens i Stockholm, chefsmöte, dagkonferens, ett event, en kickoff, mässa eller möte med era viktigaste kunder? Möjlighet att tillsammans utveckla en strategi, förankra en affärsplan eller dra upp riktlinjer för framtiden eller ett lyckat event? Behöver ni funktionella konferensrum i kombination med många grupprum för din konferens?

Det finns många fördelar med att ha en konferens i Stockholm och här på Lidingö. Nära stan men ändå med skärgården inpå knuten. Vi har flexibla mötesrum, eventlokaler och konferenslokaler för såväl det lilla som det riktigt stora mötet.

ARKITEKTRITAD MED RUM FÖR ALLA
Sängen är bäddad, vinden susar lätt i tallarna runt huset och du kan varva ner totalt. Arkitekten Anders Tengbom utformade Skogshem & Wijk i slutet av 50-talet. Här finns konferensrum för upp till 550 personer, lounger med skärgårdsutsikt och 222 bekväma hotellrum. Inom knappt tio minuters gångavstånd finns tillgång till ytterligare 170 rum. Säkerhetstänket är stort, och det finns egna hus för mindre grupper där ni kan konferera i lugn och ro. Allt inramat av en vidsträckt naturtomt 17 minuter från Stockholms innerstad.

MÖTESRUM
Förutom 18 konferenslokaler och 28 grupprum, finns rymliga och mysiga allmänutrymmen och en vidsträckt naturtomt som gjord för konferenser, utbildningar, aktiviteter och event. Tex Wijken, en säkerhetsklassad lokal med plats för 220 personer i skolsittning. EventArena på 400 kvm med plats för 550 personer passar även utmärkt för bil- buss- och lastbilsutställningar, dessutom inga pelare som skymmer sikten.

FARTFYLLD KAPPSEGLING ELLER LUGN OCH RO
På Skogshem & Wijk kan ni välja mellan en mängd aktiviteter med både fartfyllda och stillsamma inslag. Kappsegling, yoga, fäktning, nöjesshower, musikfrågetävlingar och barskolor. För er som önskar det lite lugnare finns biljard och dart, eller avkoppling i den varma utomhuspoolen. I köket lagas maten från grunden med väl utvalda och säsongsanpassade råvaror. Förutom välsmakande lunch och middag finns olika provningar av mat & dryck.

VÅRA MERVÄRDEN
Skogshem & Wijk är en plats skapad för möten med trivsel, tradition & kvalité som ger dig och din grupp Business Energy, där rörelse och en liten paus är viktigt. Här finns det alltid tillgång till gåstavar, cyklar, flipperspel, pingis- & biljardbord, 3 & 5-kilometers löparspår (några 100 meter från Lidingöloppspåret), den vackra energigivande naturen, samt en rafflande tipspromenad och mycket mycket mera, listan är lång!

Du har alltid tillgång till den varma utomhuspoolen som håller ca 35 grader året om. Bastu & relax finns öppen för dig liksom fyra fullt utrustade gym varav ett utomhus. Allt gratis för dig som är gäst.

TRYGGA MÖTEN
Skogshem & Wijk är både StaySafe och StayClean COVID Safe certifierade genom internationellt erkända StaySafe Hospitality Ltd. StaySafe handlar om övergripande hotellsäkerhet så som brand, olyckor, kris och första hjälpen. StayClean COVID Safe är inriktad på just den pandemi som råder och är framtagen för att minska smittspridningen.

Läs mer om oss

Läs mer

Din värd
Camilla Strandberg Ramos

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.