Bläddra bland foton

Hotel J

1-200 personer
Nej
4.00

Kapacitet

60 personerMiddagsplatser
200 personerMax deltagare
12 stKonferensrum
12 stGrupprum
Fritt Wifi

Måltidspaket

Förmiddagsfika, Lunch, Eftermiddagsfika

Beskrivning

Dela den här lokalen

KONFERENS PÅ HOTEL J

Hotel J erbjuder konferens för såväl små som stora möten nära både skärgård och stad. Här kommer du och dina kollegor att finna den inspiration och arbetsro ni söker. Varför inte passa på att ha ett kreativt möte i den grönskande trädgården, varma bastun, på bryggan eller i de sköna fåtöljerna i en av loungerna.

Till förmiddagskaffe och eftermiddagskaffe väljer ni på smörgås, kaka eller bulle. Det ingår alltid frukost, godis och vatten. Till lunch serveras det en god varmrätt där även dryck, kaffe och chokladtryffel ingår. Ni kan även välja att få lunch serverad vid möteslokalen.

I dagkonferenspaket ingår följande:

Förmiddagskaffe
Konferenslunch
Eftermiddagskaffe

Lokalhyra tillkommer beroende på lokal. I lokalhyran ingår projektor, duk, blädderblock, whiteboard samt block och penna. Önskar ni videokonferensutrustning så går det att boka på vid mötesbokning.

Läs mer

Din värd
Reservations Hotel J

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.