Bläddra bland foton

Hotel Riverton

1-400 personer
Nej
4.00

Mat

Buffé 500 kr/person 3-rätters 650 kr/person

Dryckespaket

Välkomstdrink (2 glas vin/öl, kaffe) 200 kr/person

Beskrivning

Dela den här lokalen

Livet är fullt av betydelsefulla händelser värda att fira. Dela med dig av dina drömmar med Riverton och låt dem vara med att förverkliga dem. Kanske letar du efter en modern och elegant bankettsal för din bröllopsfest eller företagsevenemang? En galamiddag, ett jubileumsfirande, en cocktailmottagning, baby-shower eller ett födelsedagsfirande? Deras erfarna team hjälper dig att planera och skräddarsy ditt evenemang efter dina önskemål och vision. En av deras dedikerade teammedlemmar kommer att vara din personliga kontaktperson, tillgänglig för dig under hela utvecklingen från offert till utförande för att säkerställa trygghet och högsta kvalité av deras service. Med mångsidiga lokaler och de bästa tekniska bekvämligheterna i huset slutar möjligheterna med din fantasi. Den kulinariska upplevelsen är en viktig aspekt av alla evenemang, låt deras duktiga team av kockar bidra till att skapa en oförglömlig upplevelse. Deras erfarna och uppmärksamma team kommer att se till att alla detaljer tas hand om, så luta dig tillbaka och koppla av, du är i utmärkta händer. Restaurant ONE, som kan abonneras, är en av Göteborgs mest inbjudande atmosfärer och har en tidlös elegans som förgyller stämningen och gemenskapen. Restaurangen har panoramafönster från golv till tak som erbjuder en fin utsikt mot älven, en ljuvlig plats att avnjuta din middag eller fest. Med en privat bar, Dandy Bar, i lokalen och möjligheten att öppna upp väggen till Kongressen, som ligger i samband med Restaurant ONE, kan hela första våningen omvandlas till en privat festvåning. Den kulinariska upplevelsen är en viktig aspekt av alla evenemang. Vinparningar som rekommenderas av deras sommelier kommer att finnas tillgängliga att lägga till, till din valda meny. Låt en av deras strålande bartendrar se till att festen fortsätter med spännande drinkar från Dandy Bar medan ett band eller DJ av ditt val spelar på 22 kvm-scenen.
För företagsevenemang förstår vi att du kan behöva kombinera affärer med nöje. Vår Restaurant ONE och eventlokaler är alla utrustade med den högsta standarden på teknik, med ett fantastiskt ljudsystem och projektorskärmar samt justerbara belysningssystem, säkerställer de att du enkelt och smidigt kan hålla din presentation eller tal under middagen eller evenemanget. Letar du efter ett mer intimt utrymme för ett mindre event, företags kick-off eller lyxigt cocktailparty? Låt dem välkomna dig till deras eleganta bottenvåningslokal med plats för upp till 70 gäster. Med dubbla dörrar som öppnas till den privata terrassen, så är detta en perfekt plats för din nästa vår- eller sommarevenemang.

Läs mer

Din värd
Förmedlingsmäklarna Sverige AB

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
500 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.