Bläddra bland foton

Hotel Riverton

2-400 personer
Nej
4.00

Måltidspaket

Förmiddagsfika, Lunch, Eftermiddagsfika 353 kr/person

Beskrivning

Dela den här lokalen

Hotel Rivertons största lokal, Kongressen, lämpar sig utmärkt för större föreläsningar, utställningar eller mässor. I direkt anslutning till lokalen ligger en av deras restauranger som kan användas för mingel, fest, middag eller utställarplats. Kongressen kan också delas upp med en vikvägg så att samma yta kan avgränsas för olika syften. Lokalen har en 22 kvadratmeter stor scen, hörslinga, ljud– och ljusanläggning, takmonterad projektor samt PA-system. De erbjuder även ytterligare teknisk utrustning som kan läggas till i lokalen efter behov. De kan skapa skräddarsydda paket som passar dina behov oavsett om du planerar en middag, företagsevenemang, födelsedag eller bröllop. Dem lägger stor vikt i att erbjuda en personlig service och ni kommer alltid att ha en kontaktperson hos dem som följer er hela vägen – från förfrågan till genomförande och uppföljning. Väl på plats tar deras konferenstekniker hand om alla tekniska förberedelser så att ni kan koncentrera er på dagens innehåll!

Läs mer

Din värd
Förmedlingsmäklarna Sverige AB

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.