Bläddra bland foton

Lustikulla Konferens & Event

1-360 personer
Ja, lokalen
erbjuder exklusivitet
4.00

Mat

3-rätters 475 kr/person

Dryckespaket

Välkomstdrink (2 glas vin/öl, kaffe) 228 kr/person

Beskrivning

Dela den här lokalen

Konferenser & Event för både små och stora grupper
På Lustikulla hittar du allt till det perfekta mötet och festen. Personlig service, god mat lagad från grunden och funktionella lokaler!

Lustikulla passar både stora sällskap upp till 360 personer likaväl som ett möte utanför kontoret för två personer. Variationen finns i 14 lokaler där Lustikulla är säkra på att det finns en som passar just er grupp. Alla lokaler har en flexibel möblering där både ett annorlunda event eller en traditionell konferens ryms väl.

Läs mer

Din värd
Bokningen .

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
475 kr
14 900 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.