Bläddra bland foton

Marstrands Havshotell

1-350 personer
Nej
4.00

Kuvertpris

Frånpris 895 kr/person

Beskrivning

Dela den här lokalen

Att säga ja till varandra och kärleken i vänners och familjs närvaro är något alldeles speciellt och Marstrand Havshotell är speciellt. Nej, det är bättre än så. Det är magiskt. Denna förtrollade plats med Västerhavet som närmaste granne är helt enkelt perfekt när ni skall säga ja till varandra. Året om.

Kom med stor eller liten båt till vår egen brygga. Avnjut er bröllopsmiddag i en av Marstrands Havshotells festvåningar. Vinden är en lokal med oslagbar och unik utsikt över Marstrandsön och hamnen. Belägen högst upp i vårt hotell med högt i taket, egen bar och alla möjligheter till att skapa en unik atmosfär.

Läs mer

Din värd
Förmedlingsmäklarna Sverige AB

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
895 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.