Bläddra bland foton

Grand Plaza

1-1 personer
Nej
4.00

Beskrivning

Dela den här lokalen

Gillar du vackra och storslagna slottsmiljöer men vill ha en avslappnad festkänsla då har du kommit rätt. Grand Plaza har en välkomnande och avslappnad atmosfär med mycket stil. Välkommen att arrangera ditt bröllop eller fest hos Grand Plaza. Även om alla bröllop är olika har dem samlat på sig en hel del erfarenheter genom åren. Utifrån dem har de utformat två erbjudanden som kan anpassas för att er bröllopsdag ska bli precis som ni önskar. När ni hyr har ni alltid tillgång alla faciliteter i deras 2000 kvm stora sal, så som en balkongvåning samt en storslagen trappa som leder upp till brudparets privata våning. Där har bruden och brudgummen tillgång till separata loungerum, badrum samt sminkrum till bruden och hennes brudtärnor. För gästerna finns det tillgång till garderob-service och bönerum. Det finns även tillgång till 400 parkeringsplatser. I anslutning till bröllopssalen finns även ett hotell där gäster kan övernatta vid behov. På Grand Plaza kan de anordna allt från det enkla till det mest exklusiva bröllopet. De vet hur viktig dagen är och har både vana och kunskap om hur bröllopsfesten blir till en härlig tillställning. Du kan få hjälp med allt från vilken dekoration som passar, hur menyn ska utformas, tips på bra band för musiken till vilka bröllopstraditioner som finns och blomsterarrangemang. Om ni redan vet hur allt ska vara så hjälper de er att förverkliga era planer. De finns helt enkelt där för er så att ni kan koppla av och njuta av ert bröllop.

Att gifta sig är en fantastisk upplevelse och bröllopsdagen är en speciell dag då alla drömmar ska uppfyllas. ​Vid bröllop på Grand Plaza bokar du vårt bröllopspaket där mat och dryck ingår. Du får inte ta med dig egen mat och dryck. Du kan alltså inte boka endast lokalen. De serverar klassisk husmanskost, rätter med nya spännande smakkombinationer och lyxiga bröllops- och festmenyer. De komponerar även andra menyer om ni önskar efter era önskemål och kan leverera såväl bufféer som serverade trerättersmiddagar. De strävar alltid efter att leverera en helhetsupplevelse med mat och dryck. De har inga regler som förbjuder barn, tvärtom är de varmt välkomna. De erbjuder ett lekrum för barnen med en barnpassare för att se till att barnen njuter av sin tid på Grand Plaza lika mycket som de vuxna. Det är upp till bröllopsparet hur vida de vill uppmuntra gästerna att ta med barn eller inte. De har flera samarbetspartners som vi kan rekommendera för det ni önskar.

Läs mer

Din värd
Förmedlingsmäklarna Sverige AB

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
0 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.