Bläddra bland foton

Världskulturmuseet

1-300 personer
Nej
4.00

Kuvertpris

- 495 kr/person

Beskrivning

Dela den här lokalen

Museets unika byggnad erbjuder möjlighet att arrangera fester och bröllopsfester året om. Hos Världskulturmuseet får du det personliga mötet och tryggheten med arrangemanget och hjälp att hitta det bästa alternativet för er vigsel, mat, musik, mingel och fotografering – museet erbjuder flera möjligheter när det gäller det mesta fört ert bröllop. De kan enkelt avyttra yta för dans och ev. liveband som spelar under kvällen och natten. Blomsterarrangemang, bordplaceringar etc. ansvarar gästen själv för, men de kan givetvis tillhandahålla hjälp för hela arrangemanget om så önskas. De kan hjälpa till med bokning av liveband, DJ och övrig underhållning. Större bar kan byggas i festvåningen och de har möjlighet till kortbetalning, plus att baren har humana priser. Väljer ni att hålla ert bröllop hos Världskulturmuseet följer deras eventkoordinator er under planeringsprocessen och är behjälplig med allt som rör lokalerna. Restaurangen hjälper till att vägleda er genom menyer och drycker till middagen för att tillsammans skräddarsy er alldeles speciella högtids- dag. Köket med sina duktiga kockar i spetsen står som garant för att ni får en god och smakrik bröllopsmiddag. Bryggan kallas deras festvåning som finns på femte våningen i museet där glasfönster runtomkring skapar härlig rymd och öppet ljus. Ett möjligt upplägg kan vara att börja er högtidsdag med att mingla med dryck och tilltugg tillsammans uppe på någon av museets takterrasser med en utsikt över hela centrala Göteborg och Lisebergs grönska. Efter minglet kan dagen fortsätta med bröllopsmiddag på bryggan, och kvällen avslutas med dans och underhållning.

Läs mer

Din värd
Förmedlingsmäklarna Sverige AB

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
495 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.