Såstaholm

1-1 personer
Ja, lokalen
erbjuder exklusivitet
4.00

Mat

Buffé 500 kr/person 3-rätters 650 kr/person

Dryckespaket

Välkomstdrink (2 glas vin/öl, kaffe) 200 kr/person

Beskrivning

Dela den här lokalen

Jubileum, födelsedagar, dop, eller varför inte bara en helt vanlig, härlig fest?
Vi har möjligheterna, erfarenheten, lokalerna och maten.

All vår personal är erfaren och vet precis vad som krävs för att göra er afton magisk, luta er tillbaka och njut av er stora dag och låt oss ta hand om detaljerna.

Vår passion ligger i att hjälpa er att skapa ett oförglömligt minne. Hör gärna av er till oss för planering av er fest, så visar vi er Såstaholm så att ni på förhand får se miljön och uppleva atmosfären. Vi har lokaler för både den lilla och stora festen. Vi ser fram emot att få ta hand om er och ge er kulinarisk resa som ni bestämmer med våra kunniga köksmästare.

Hos oss styr dina val och nästan allt är möjligt. Kvällen (och scenen) är din. Vi hjälper dig gärna att arrangera din fest så att det blir som du har tänkt dig. Vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta DJ:n, en barpianist, en trubadur eller ett band för bara din fest.

Läs mer

Din värd

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
500 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.