Bläddra bland foton

Svenska Läkaresällskapets Restaurang och Festvåning

10-190 personer
Nej
4.00

Mat

Buffé 470 kr/person 3-rätters 625 kr/person
Vegetarisk buffé 425 kr/person

Beskrivning

Dela den här lokalen

Att stiga in i Svenska Läkaresällskapets Restaurang och Festvåning är som att resa till ett svunnet sekel. Den rofyllda atmosfären är en lisa för stressade stadssjälar.

Oavsett om du kommer till oss som privatperson eller som konferensgäst, står husets vackra festvåning till ditt förfogande. Såväl till vardags som vid högtidsdagar – från bröllop och disputationer till födelsedagsfester och jubileer – hjälper vi dig att göra din stora dag så minnesvärd som möjligt.

Vi har alkoholtillstånd till kl. 01.00 men vi kan även förlänga öppettiden för 3500 kr/h till maximalt kl. 03.00. Det beslutet måste dock tas minst 3 veckor innan.

Ett cirka antal på antalet gäster som kommer vill vi ha 2 veckor innan, detta antal får revideras fram till 48 timmar innan aktuell bokning, veckodagar.

Läs mer

Din värd
Joakim

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
470 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.