Bläddra bland foton

Vasamuseet

30-800 personer
Ja, lokalen
erbjuder exklusivitet
4.00

Mat

Buffé 500 kr/person 3-rätters 650 kr/person

Dryckespaket

Välkomstdrink (2 glas vin/öl, kaffe) 200 kr/person

Beskrivning

Dela den här lokalen

Glänta på locket till 1600-talet och bjud dina gäster på middag eller mottagning på Vasamuseet!

I skeppshallen erbjuder vi middagar eller stående mottagningar. Även Vasamuseets Restaurang kan öppna för middagsgäster.

Oavsett antal gäster, storlek och utformning av ditt evenemang skapar vi tillsammans en minnesvärd kväll.

Den 10 augusti 1628 förliste skeppet Vasa på sin jungfrufärd. Idag hänför skeppet och dess historia nyfikna och vetgiriga i alla åldrar. Med nästan 1,5 miljoner besökare per år är Vasamuseet Skandinaviens i särklass mest besökta museum och har varit nominerad på Tripadvisor till ett av världens bästa museer flera år i rad.

Sedan Vasamuseets nuvarande byggnad öppnade 1990 har det genomförts över 3 000 kvällsevenemang i lokalerna. Vi har därför lång erfarenhet av att erbjuda och genomföra genomtänkta koncept. Gästen i fokus är för oss en självklarhet.

Läs mer

Din värd

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
500 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.