Bläddra bland foton

Fotografiska Stockholm

1-250 personer
Nej
4.00

Kapacitet

207 personerMiddagsplatser
250 personerMax deltagare
Tillgänglighetsanpassat
7 stKonferensrum
6 stGrupprum
Fritt Wifi
45kmUtrikes flyg Arlanda
12kmInrikesflyg Bromma
3kmTåg Stockholm

Heldagspaket

Frukost, lunch, em-fika, entré till utställningarna

Mötespaket halvdag, förmiddag

Frukost, lunch, entré till utställningarna

Mötespaket halvdag, eftermiddag

Lunch, em-fika, entré till utställningarna

Beskrivning

Dela den här lokalen

Välkommen att ta del av Hållbar Njutning på Fotografiska!
En konferens hos oss är inte som andra konferenser. I våra inspirerande lokaler kan vi bjuda på en unik inramning. Och maten är alltid i fokus. Vi vill att ni ska få en mötesupplevelse utöver det vanliga som lämnar en god eftersmak idag, men också för framtiden.

På Fotografiska finns flera lokaler med flexibel möblering och plats för upp till 250 personer. I samma lokaler kan ett mingel för 800 personer arrangeras.

I vår största lokal Annie har vi en permanent Watchout–installation. Det digitala systemet ger er oanade möjligheter att arrangera ert möte i vilken miljö som helst. Med ett knapptryck kan lokalens väggar förändras till en karibisk solvarm strand, franska alptoppar med snöiga backar eller ert eget kontor.
Plats för upp till 250 personer i biosittning, 207 personer kring runda bord eller 500 minglandes.

Ellen är L-formad och har flexibla, flyttbara väggar, som gör att rummet kan delas av till flera rum och anpassas för olika typer av möten. Ellen kan till exempel hyras som ett stort rum, två mindre rum med lounge eller ett större rum med lounge. Även här erbjuder vi en Watchout-installation som erbjuder oändliga visuella möjligheter.
Annie i kombination med Ellen ger en över 800 kvm stor yta och lokalerna är utmärkta att kombinera vid en stor konferens där ni önskar yta för till exempel utställare, breakouts, lunch, fika och mingel.

I vår vackra Matsal kan ni njuta av en god middag med Stockholms kanske bästa utsikt. Våra fyra panoramafönster är som vykort med ständigt förändrade motiv. Här glider båtarna förbi som på ett pärlband medan solen går ner över Gamla stan.
Denna lokal lämpar sig även för frukostseminarium och luncher och kan välkomna upp till 184 personer kring runda bord, eller 275 personer för en cocktail. För mindre sällskap kan vi dela av lokalen i mindre sektioner, med hjälp av härliga draperier i grått linnetyg.

Vår Studio passar perfekt för dig som behöver en lokal för allt från frukostseminarium till afterwork efter konferensen, eller för dig som söker en lämplig venue för digitala möten. Här erbjuds en fullt utrustad Fotografiska–studio för att TV–dokumentera och/eller livestreama ert event. Boka Studion för er kommande lansering, pressträff, konferens eller stämma!

Nick är vårt smarta och kreativa mötesrum för den medelstora konferensen. Lokalen har plats för upp till 45 gäster kring runda bord. På samma plan ligger våra mindre lokaler David och Sarah – för upp till 12 personer i styrelsesittning eller med en kreativ sittning med inbjudande soffgrupper – samt vår Lobby med en fantastisk utsikt över Stockholms inlopp. David och Sarah passar även bra som extra mötesrum för grupparbeten eller workshops.

I samband med ert möte kan vi erbjuda inspirerande aktiviteter såsom en guidad tur genom våra utställningar, fotokurser och fototävlingar, samt flertalet andra aktiviteter. Vid möten och event på Fotografiska klimatfinansierar vi minst 300% i Gold Standard-projektet ”Tropical Mix”, som jobbar med återplantering och skyddande av skog i Panama. Våra projektledare finns tillgängliga för att hjälpa er med rådgivning och rekommendationer kring hur ni kan göra er dag extra hållbar!

Lokalhyra tillkommer vid bokning av möten, konferenser, sändningar och event.

Läs mer

Hitta hit

Fotografiska är en internationell mötesplats i hjärtat av Stockholm, som erbjuder fotokonst i världsklass. Utöver detta kan man som besökare på Fotografiska få ta del av underhållning och inspirerande fotokurser, ett prisbelönt grönt kök och event för upp till 800 personer.. Vår vision är att ständigt inspirera till en mer medveten värld och detta gör vi genom att alltid vara inspirerande, innovativa, inkluderande, hållbara och relevanta.
Fotografiskas restaurang går med sitt fokus på växtriket i bräschen för Det nya medvetna köket's Conscious Cuisine, och är sedan tidigare utsedd till Världens Bästa Museirestaurang och innehar en grön stjärna i Guide Michelin.
Att ta sig till Fotografiska är enkelt, oavsett transportmedel. Vi är belägna på Stadsgården i Stockholm, inte långt från Slussen. Om du hittar till Slussen kommer du definitivt att hitta hit, och dit kan man ta sig med såväl gröna som röda tunnelbanelinjen samt med buss, båt, cykel, elscooter eller till fots.
Det är också möjligt att chartra elbåt och anlägga utanför Fotografiska.
Det är även enkelt att ta sig till oss med bil, även om vi rekommenderar alternativa färdmedel. Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser på plats och dessa kan förbokas om man så önskar.

Adress: Stadsgårdshamnen 22, 116 45 Stockholm

Din värd
Anna

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.