Bläddra bland foton

Fotografiska Stockholm

10-130 personer
Ja, lokalen
erbjuder exklusivitet
4.00

Kuvertpris

Guldpaketet (inkl. middagslokal) 1645 kr/person Diamantpaketet (inkl. middagslokal) 2045 kr/person
Lilla bröllopspaket (inkl. middagslokal) 1685 kr/person

Beskrivning

Dela den här lokalen

Välkommen att fira er kärlek och stora dag hos oss på Fotografiska!
Här kan ni koncentrera er på varandra och på att umgås med era kära gäster – resten sköter vi, och allt ramas in av Stockholms kanske bästa utsikt. Självklart går det bra att anlända med båt precis utanför och önskar ni hjälp med att föreviga er stora dag har vi fantastiska fotografer som kan hjälpa er med detta. I våra lokaler har vi möjlighet att arrangera en härlig bröllopsfest där ni kan fira er stora dag.
Vi kan ta emot allt från det lilla bröllopet till den större mottagningen där vi anpassar lokalen efter era behov – för middag, brunch eller något helt annat! Tillsammans ser vi till att ordna allt efter era önskemål.

Vi erbjuder olika bröllopspaket med mat och dryck beroende på hur ni vill arrangera er bröllopsfest.
Våra lokaler går att planera som ni önskar och det finns tillgång till tekniska lösningar som projektor och ljudsystem för brudskålar, videovisning och tal.

Vi kan också hjälpa er med rekommendationer för följande tjänster:
– Bröllopskoordinator
– Florist för brudbukett och för blomarrangemang i lokalen
– Dekorfirma
– Bröllopsfotograf
– DJ

Pris från 1445 SEK inkl. moms.

Läs mer

Hitta hit

Fotografiska är en internationell mötesplats i hjärtat av Stockholm, som erbjuder fotokonst i världsklass. Utöver detta kan man som besökare på Fotografiska få ta del av underhållning och inspirerande fotokurser, ett prisbelönt grönt kök och event för upp till 800 personer.. Vår vision är att ständigt inspirera till en mer medveten värld och detta gör vi genom att alltid vara inspirerande, innovativa, inkluderande, hållbara och relevanta.
Fotografiskas restaurang går med sitt fokus på växtriket i bräschen för Det nya medvetna köket's Conscious Cuisine, och är sedan tidigare utsedd till Världens Bästa Museirestaurang och innehar en grön stjärna i Guide Michelin.
Att ta sig till Fotografiska är enkelt, oavsett transportmedel. Vi är belägna på Stadsgården i Stockholm, inte långt från Slussen. Om du hittar till Slussen kommer du definitivt att hitta hit, och dit kan man ta sig med såväl gröna som röda tunnelbanelinjen samt med buss, båt, cykel, elscooter eller till fots.
Det är också möjligt att chartra elbåt och anlägga utanför Fotografiska.
Det är även enkelt att ta sig till oss med bil, även om vi rekommenderar alternativa färdmedel. Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser på plats och dessa kan förbokas om man så önskar.

Adress: Stadsgårdshamnen 22, 116 45 Stockholm

Din värd
Anna

Prisgaranti

Vi på Meetly ser alltid till att du som kund får det bästa priset samt en personlig service när du bokar via oss. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris någon annanstans så ser vi till att matcha det priset. Allt du behöver göra är att visa vart du hittat priset och skicka in det till info@meetly.se så löser vi resten åt dig.

Försäkring

Ansvarsförsäkring ingår alltid när ni bokar ert arrangemang via Meetly utan extra kostnad för att du som kund ska känna dig trygg med din bokning.
Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
1 645 kr
Kostnadsfri förfrågan
  • Hidden
  • Fri avbokning
    Hos Meetly kan du alltid känna dig trygg med din bokning, fri avbokning ingår när du bokar med oss
  • Prisgaranti
    Meetly garanterar alltid bästa pris
  • Försäkring ingår
    Försäkring ingår på alla bokningar via Meetly upp till 10 miljoner kronor
Månadens erbjudande

Få 1000kr rabatt på din bokning, gäller endast månaden ut.